Enter your keyword

Politika kvalitete

U tradiciji dugoj skoro 60 godina, treća generacija naše obitelji u proizvodnji i preradi pčelinjih produkata siguran su dokaz naše kvalitete.
Radovan Petrović – strastveni pčelar, začetnik apiterapije na ovim prostorima i osnivač Pčelarske Centrale, osmislio je većinu receptura naših proizvoda. Nekoliko generacija naših vjernih kupaca dokaz su njihove učinkovitosti.
Koristimo isključivo hrvatski med, propolis, cvjetni prah, vosak i matičnu mliječ najbolje kvalitete. Svi naši proizvodi su potpuno prirodni, bez aditiva, konzervansa i sličnih sintetskih dodataka dok je proizvodnja potpuno ekološka. Pridržavamo se svih zakonskih odredbi.
U cijelom razdoblju poslovanja vodeći su nam ciljevi bili kvaliteta i sigurnost ne samo naših proizvoda nego i radnika te proizvodnog procesa. Uvođenjem i primjenom te prilagodbom integriranog sustava upravljanja kvalitetom, sigurnosti hrane i zaštite zdravlja i sigurnosti na radu, prema zahtjevima normi ISO 9001, ISO 22000 i specifikaciji OHSAS 18001 te HACCP sustava dodatno to potvrđujemo.
Kvalitetan odnos gradimo godinama i prema dobavljačima i kupcima što je temelj naše održivosti na tržištu. Kvaliteta i potpuno ekološka proizvodnja naš su doprinos društvenoj zajednici.
Vodimo računa o sigurnosti svakog radnika, posjetitelja i sredstava rada.
Politika kvalitete, sigurnosti hrane, zaštite zdravlja i sigurnosti na radu temeljni je dokument i sastavni dio Priručnika sustava upravljanja, u skladu je sa svim ostalim dokumentima Radovan Petrović d.o.o.. Radnici se pridržavaju zakonskih obaveza i internih uputa ovisno o svom poslovnom zaduženju. Kontrole su nam sustavne.
Politika kvalitete javno je obznanjena kako bi sve zainteresirane strane znale stavove Prokuristice,a radnici mogli aktivno sudjelovati u njenom provođenju.

 

Prokuristica Radovan Petrović d.o.o.:
Snježana Mašović, dipl.ecc.
Velika Gorica,01.travanj, 2019. godine