Prirodno rješenje kod kroničnog gastritisa

Prirodno rješenje kod kroničnog gastritisa

Prirodno rješenje kod kroničnog gastritisa


GASTRITIS je jedan od najčešćih zdrastvenih tegoba današnjice. To je upala želučane sluznice koja može biti akutna i kronična. Najčešće se javljaju bolovi u gornjem dijelu trbuha, nadutost, pojava osjećaja sitosti nakon što se pojede količina hrane manja od normalne porcije, oslabljen apetit, mučnina ili povraćanje (želučani sadržaj, krv, sadržaj poput taloga kave), krvava stolica ili crna kao katran te umor (ako dođe do razvoja anemije).

Navedeni simptomi mogu se javiti pojedinačno ili u različitim kombinacijama.
Tegobe kod akutnog gastritisa nastaju naglo i traju kratko. S druge strane, kad tegobe traju mjesecima i godinama, tada govorimo o kroničnom gastritisu. Gastritis svakako treba liječiti, jer u suprotnom može doći do razvoja ulkusa (čira), pa i karcinoma želuca.

Više je uzroka gastritisa, a najčešći su:

  • Infekcija bakterijom Helicobacter pylori (H. pylori)
  • Lijekovi – nesteroidni antireumatici (NSAR) (tu spadaju acetil-salicilna kiselina, diklofenak, ibuprofen, ketoprofen)
  • Alkohol
  • Teške sustavne bolesti
Cvjetni prah, med i propolis

Liječenje gastritisa APITERAPIJOM – terapijom pčelinjim produktima

Pčelinji produkti – med, propolis i cvjetni prah imaju brojne pozitivne zdravstvene učinke.

Ako je prisutna pojačana želučana kiselina, žgaravica i slično, tada treba na par tjedana obustaviti konzumaciju svega što je slatko (jer pojačava kiselinu).

Zato se uzima TINKTURA OD PROPOLISA, 3×1 čajna žličica dnevno poslije jela, prva dva tjedna. Nakon toga povećava se doza na 3×1 jušnu žlicu dnevno sve dok se ne otkloni problem kiseline i refluksa.

Potom se uz tinkturu, otprilike nakon 2 mjeseca, u nastavku kod problema gastritisa dodaje i dodatak prehrani na bazi meda s dodatkom kamilice, mente i sladića – ULKOMED, 1 čajna žličica ujutro i 1 čajna navečer, sve uvijek poslije jela.

Menta, sladić i kamilica

Prvo krenite samo s TINKTUROM, potrošite barem 3 boce, pa ako slatko prestane smetati uz Tinkturu uzimajte i ULKOMED– oboje još 3 mjeseca. Ako slatko i dalje stvara problem nadalje se uzima samo TINKTURA.

Prirodna terapija za gastritis može trajati 6-12 mjeseci, a rezultat je potpuni oporavak i regeneracija sluznice želuca, bez ikakvih popratnih nuspojava za vrijeme trajanja terapije. Dodatno uz rješavanje gastritisa, ova terapija će i poboljšati imunitet korisnika.

Tinktura od propolisa 500ml

https://radovanpetrovic.com/proizvod/tinktura-od-propolisa-500ml/

Ulkomed 450g

https://radovanpetrovic.com/proizvod/med-sa-sladicem-mentom-kamilicom-za-zeludac-450g-ulkomed/

Ukoliko je uzrok gastritisa infekcija bakterijom Helicobacter pylori, istovremeno se sa TINKTUROM OD PROPOLISA  pije i API DODATAK te zajedno imaju izuzetno antibakterijsko djelovanje.

Api Dodatak 450g

https://radovanpetrovic.com/proizvod/med-sa-sladicem-mentom-kamilicom-za-zeludac-450g-ulkomed/

Odaberite terapiju koja je prirodna, neškodljiva i bez nuspojava.