Bee 4 Stress 250 g

Bee 4 Stress 250 g

17.90 (134.87 kn) PDV uključen u cijenu

Superfood antistresnog djelovanja s matičnom mliječi i ayurvedskim biljkama, izuzetno bogatog sastava i velike hranjive vrijednosti.

Prirodan dodatak prehrani kreiran je za sve; učenike, studente, sportaše, zaposlene, osobe s ubrzanim životnim ritmom, manjkavom prehranom ili pak oslabljenim imunitetom.

Problem stresa je najveći krivac za brojne tegobe  i zdravstvene probleme, a njegovim smanjenjem možemo itekako poraditi na kvaliteti života.

 

Sadrži: Cvjetni med, cvjetni prah, matična mliječ, ashwagandha, sibirski ginseng, gotu kola, pasiflora, vitamin B1, vitamin B6, vitamin B12

Opis

Superfood antistresnog djelovanja s matičnom mliječi i ayurvedskim biljkama, izuzetno bogatog sastava i velike hranjive vrijednosti. Sadrži pčelinje proizvode – med, cvjetni prah, matičnu mliječ i dodatno je obogaćen ayurvedskim biljkama – ashwagandha, pasiflora, gotu kola i sibirski ginseng.

Prirodna je pomoć kod mnogih tegoba suvremenog , ubrzanog načina života, poput stresa, nervoze, nemira, razdražljivosti, oslabljenog imuniteta.

Preporuča se osobama koje su pod stalnim stresom, previše rade, slabe su zbog kroničnih bolesti ili žele dostići maksimalnu i fizičku i mentalnu sposobnost.

Bee 4 Stress svojim bogatim sastavom doprinosi normalnoj funkciji živčanog sustava i normalnoj psihološkoj funkciji te smanjenju umora i iscrpljenosti.

Potpuno je prirodan i može se uzimati koliko je potrebno, bez vremenskog ograničenja, a zbog prirodnog sastava zadržava hranjive sastojke kao i iz prehrane.

 

Dodatne informacije

Tegobe

,

Sastojci

Sastojci u 100g:

 

Cvjetni med 80,0 g
Cvjetni prah 8,0 g
Prah lista Gotu Kole (Centella asiatica) 5,52 g
Tinktura lista i cvijeta pasiflore (Passiflora incarnata) 3,2 g
Tinktura korijena ashwagandhe (Withania somnifera) 2,0 g
Tinktura korijena sibirskog ginsenga (Eleutherococcus senticosus) 1,2 g
Matična mliječ-liofilizirana 0,036 g = 36 mg
Vitamin B6 (piridoksin) 0,014 g = 14 mg
Vitamin B1 (tiamin) 0,011 g = 11 mg
Vitamin B12 (cijanokobalamin) 0,000025 g = 0,025 mg = 25 µg

Namjena

Antistresno djelovanje s matičnom mliječi i ayurvedskim biljkama, izuzetno bogatog sastava i velike hranjive vrijednosti. Prirodna je pomoć kod mnogih tegoba suvremenog , ubrzanog načina života, poput stresa, nervoze, nemira, razdražljivosti, oslabljenog imuniteta.Preporuča se osobama koje su pod stalnim stresom, previše rade, slabe su zbog kroničnih bolesti ili žele dostići maksimalnu i fizičku i mentalnu sposobnost. Doprinosi normalnoj funkciji živčanog sustava i normalnoj psihološkoj funkciji te smanjenju umora i iscrpljenosti.

Doziranje

Odrasli: 1-2 čajne žličice na dan (5g). Uzimati nakon jela. Prije upotrebe dobro promiješati.

Napomena

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane. Prije upotrebe dobro promiješati.

Upozorenja

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 12 godina.
Osobe alergične na pčelinje proizvode ne smiju koristiti proizvod.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bee 4 Stress 250 g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Preporučamo…