Cvjetni prah, sušeni, 200g

New Hot

Cvjetni prah, sušeni, 200g

12.90 (97.20 kn) PDV uključen u cijenu

Cvjetni prah kao jedinstveni dar prirode sadrži optimalno uravnotežen omjer vrijednih prirodnih sastojaka neophodnih za zdrav život te ga s pravom nazivamo ‘super hranom’.

Opis

Cvjetni prah izvor je svih esencijalnih nutrijenata koji su potrebni za normalan rad i razvoj organizma. Pčelama predstavlja osnovnu hranu,a njime također othranjuju svoja legla. Prirodno je bogat vitaminima, mineralima, proteinima, lipidima, aminokiselinama, masnim kiselinama i enzimima. Teško je u prirodi pronaći tako bogat izvor nutrijenata kao što je cvjetni prah te ga s pravom zovemo ‘super hranom’. Sušeni cvjetni prah iz naše ponude hrvatskog je podrijetla sa područja Papuka gdje nastaje u srcu parka prirode što jamči njegovu kvalitetu i čistoću.

Dodatne informacije

Tegobe

Sastojci

pelud (zrnca cvjetnog praha)

Namjena

Održavanje normalnog rada i razvoja organizma. Za povećanje vitalnosti organizma, poboljšanje imuniteta pri učestalim akutnim i kroničnim upalama. Djeluje povoljno i na apetit i razvoj. Preporučujemo korištenje kod zdravih osoba za održanje zdravlja, te kod iscrpljenih osoba za obnovu organizma.

Doziranje

1-2 čajne žličice (5-10 g) na dan

Kako konzumirati:

Umiješajte zrnca u med, u omjeru 3:1 te dodajte par kapi limunovog soka kako bi se opna bolje razgradila, a takav med prije konzumacije ostavite par dana dok se svi nutrijenti ne oslobode iz zrnaca. Žlicu cvjetnog praha možete umiješati u čašu vode ili jogurta, dobro promiješati te ostaviti preko noći, a za to vrijeme će zrnca nabubriti, puknuti i rastvoriti se, a onda ujutro taj napitak možete popiti. U tarioniku (mužaru) možete prethodno izgnječiti zrnca i tako skratititi vrijeme potrebnog namakanja.

Napomena

Čuvati od dohvata male djece.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

UPOZORENJE

Osobe alergične na peludne smiju koristiti proizvod.
Proizvod nije namijenjen djeci mlađoj od 3 godine.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Cvjetni prah, sušeni, 200g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *