Uro – tinktura 500ml

Hot

Uro – tinktura 500ml

24.10 (181.58 kn) PDV uključen u cijenu

Uro tinktura

Uro tinktura učinkovito djeluje kod svih problema urinarnog trakta. Propolis, koji je u sastavu, djeluje kao prirodni antibiotik, antibakterijski i protuupalno.

Opis

Uro tinktura

Uro tinktura može se koristiti samostalno ili kao potpora klasičnoj terapiji, a mogu je uzimati i dijabetičari. Propolis djeluje kao prirodni antibiotik najšireg spektra i nije rezistentan na većinu bakterija. U sastavu tinkture je i biljka zlatnica, naročito učinkovita kod upala bubrega i mokraćnih putova, te kod tegoba s bubrezima, prostatom i otežanim mokrenjem. List koprive se koristi kod čišćenja bubrega te kao dodatna terapija kod oslabljenog organizma, anemije i čestih mokraćnih infekcija. Tinkturu treba uzimati najmanje 3 mjeseca, a svojim djelovanjem pojačava utjecaj klasične terapije. Odlična nadopuna raznim terapijama i osobama koje ne podnose slatko (med). Može se koristiti i u trudnoći, no sa smanjenim doziranjem uz prethodne konzultacije sa proizvođačem. Korištenje tinkture preporuča se samo odraslima iznad 16 godina starosti.

Dodatne informacije

Tegobe

Sastojci

Sastojci u 100ml:

 

Aqua purificata 81,82 ml
Alkoholna tinktura propolisa 15,91 ml
Tinktura zeleni zlatnice ( Solidago virgaurea) 1,14 ml
Tinktura lista koprive  ( Urtica dioica) 1,14ml

Namjena

Za poboljšanje funkcije mokraćnih putova. Sastavom je prilagođena upalama urogenitalnog trakta, pa se koristi kod upale bubrega i mokraćnog mjehura, upale jajnika, prostatitisa, a vrlo je djelotvorna i kod infekcija uzrokovanih bakterijama, pogotovo Escherichiom coli. Primjenjuje se kod kroničnih i akutnih stanja. Preporučuje se kao prateća terapija osobama na tretmanima dijalize. Kod težih i učestalijih upala tinktura se može kombinirati s Medom za podizanje imuniteta ili Medom s dodatkom propolisa.

Doziranje

Od 16 god: 3 puta dnevno po 1 jušnu žlicu (10ml). Uzimati poslije jela.

Napomena

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Osobe alergične na pčelinje proizvode ne smiju koristiti proizvod.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Uro – tinktura 500ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *