Iskustva potrošača

Iskustva stručnjaka i potrošača

Koristila sam proizvode “Radovana Petrovića” da se uvjerim u ono što sam kao savjetnik (predavač), o njima govorila na predavanjima, te se uvjerila u čarobnu moć meda i mednih prerađevina.

Potom sam savjetovala prijateljima i sestri da riješe određene zdravstvene tegobe na taj način, što se pokazalo uspješnim. Uspješnijim od raznih farmakoloških pripravaka koje koristimo. Okrenimo se prirodi, a ne protiv nje. Kao pacijent i kao liječnik preporučam ove proizvode svima.

Sandra Cvetković – Glazer, dr.med.

 

 

U mom osnovnom stavu i opredjeljenju – kako najbolje pomoći čovjeku, a pri tome koristiti prirodno, i u mom stalnom traganju za kvalitetom, 1991.godine odlučila sam se za APITERAPIJU i za suradnju sa kućom „RADOVAN PETROVIĆ“.

U našoj Biljnoj apoteci održavali smo dugi niz godina konzultacije i to osobno sa Snježanom Petrović, i kroz ta Savjetovanja, a i kroz svjedočanstva naših pacijenata – dobila sam potvrdu o vrsnosti i kvaliteti proizvoda, tako da sam se nakon određenog vremena mogla i sama uključiti i sa potpunom sigurnošću odabrati preparat ili kombinaciju preparata za optimalan učinak i potrebe mojih pacijenata.

Moram reći da sam medne koncentrate „RADOVAN PETROVIĆ“ od same 1991.godine – uvrstila u stalnu postavu i ponudu „Quisisana“ biljne apoteke. I danas, sa velikom zahvalnošću mogu odati priznanje manufakturi „Radovan Petrović“, što mi je kroz apiterapiju ukazala na put približavanja prirodnom, a to u apiteterapiji definira više od 300 različitih sastavnica pčelinjih produkata i njihovih farmakoloških svojstava.

Mogu sa sigurnošću reći da mi je kuća „RADOVAN PETROVIĆ“ predala iskustvo za PRIRODNU, JEDINSTVENU I JEDNOSTAVNU učinkovitost.

Ana Mjeda, mr. pharm.

Iskustva potrošača

T. Klemenić

Pozdrav, zelim vam se javiti vezano za Api dodatak koji ste mi preporučili da pijem zbog herpesa koji mi se pojavljivao zbog lošeg imuniteta i stresa. Pijem zadnju dozu trenutno i zadnja 2 mj nije mi izbio herpes. Još ne mogu vjerovati koliko me spasio vaš proizvod i da herpesa više nema! Pila sam betaglukane, svašta doslovno ali ništa mi nije pomoglo. Nadam se iskreno da kad ga prestanem konzumirati da mi se herpes opet neće izbiti, ali zaista sve pohvale za ovaj proizvod. I otkad ga pijem nisam bila bolesna niti prehlađena, bolje se osjećam i imam više energije. Preporučila sam vas proizvod svima koje znam jer zaista me spasio!

K. Regoč

Javljam se povratno da mi mama nakon 6 mjeseci korištenja Uro tinkture ima uredan nalaz (inače ima učestale bakterije urinarnog trakta koje joj se stalno vraćaju i pijelonefritis). Inače, jako smo zadovoljni Vašim proizvodima.

K. Jurović

Ovim putem bih vam se zahvalila! Prvo jer ste saslušali moj problem, drugo na trudu i volji da pomognete i treće- na pomoći da moj sin više nema stalne upale grla.
Evo ušli smo u 6-i mjesec korištenja Api dodatka. Pošto je moj sin, tad vrtićko dijete, non stop imao streptokokne upale grla i popio ne znam koji broj antibiotika. Rekli ste da će trebati period da Api dodatak uopće krene djelovati dok mu podigne imunitet. Bili smo uporni i imali u vas veliko povjerenje. Koristeći Vaš med i žutu kremu, podigli smo mu imunitet a usput smo i afte rješili jer bi se i one često pojavljivale. On je krenuo u školu i naravno da pokupi i virozu i da se požali na grlo. Ali kako dođe, reklo bi se tako prođe. Za dan dva. A prije bi scenarij bio grlobolja, visoka temperatura, antibiotik. Obavezno. Preporučam vas svima i svako dobro vam želim. A vaš med ćemo koristiti i dalje , u to uopće nema sumnje. VELIKO HVALA!
T. Novković

Prije pola godine sam se javila s upitom u vezi koristenja uro tinkture i api dodatka iz razloga lošeg papa testa (HPV sa cinom 1). Nakon korištenja prema Vašoj preporuci, nakon 6 mjeseci je papa test potpuno uredan. Željela bih Vam se od srca zahvaliti na pomoći ne mogu pronaći riječi koje bi Vas dovoljno nahvalile.

N. Nakić
Kupila sam Vaš med za imunitet (Apicomplex Petrović) za svog dvogodišnjeg unuka. Naime, dječak je krenuvši u vrtić imao stalno upale grla, za šta mu je lijek uvijek bio antibiotik zbog kojeg je imao pad imuniteta. Sada nakon dva mjeseca korištenja Vašeg meda za imunitet nema izostajanja iz vrtića (samo jedan dan).

D. Bundalo
Nakon dvije godine borbe sa escherichiom coli i tonom antibiotika i raznih čajeva i čega sve ne, nakon samo 4 bočice Vaše Uro tinkture s propolisom i Vašeg meda s dodatkom propolisa moja kćer konačno ima uredan nalaz mokraće bez escherichie coli. Nastaviti ćemo sa uzimanjem meda preventivno zbog imuniteta.Ako se bakterija i vrati, sada znam kome se možemo obratiti za pomoć. Želim Vam od srca zahvaliti u ime kćeri i cijele obitelji na Vašim proizvodima koje sam već rado preporučila nekim poznanicima i prijateljima koji imaju određene zdravstvene tegobe.

A. J. Babić
„Med za podizanje imuniteta (Apicomplex )“ riješio nas je bronhitisa i vrtičkih učestalih prehlada popraćenih temperaturom.

V.I. Bradić
Čvrsto vjerujem da su „Med Apicomplex Petrović + Med s dodatkom propolisa“ uvelike zaslužni za to da prva jaslička godina (koja je obično i najkritičnija) prolazi bez ikakvih boleštara! Čak su i najobičnije prehladice rijetkost, a ako se i jave, brže prođu no što dođu.

M. Jakopović
Probajući sve i svašta za moju djevojčicu slučajno sam čula za vašu žutu kremu i pomalo skeptična ali ajde da probamo i to….Od dana kada smo je kupile i počele stavljati male količina u nosić moje malo je poćelo disati bez problema…nosić je konačno prohodan, a mi presretne, moje dijete presretno…

S. Đuranec
„Žuta krema“ je odlična pomaže kod raznih kožnih ošećenja ja svom dječaku mažem ožiljke od operacije koja je bila prije dvije god. Ali posto se radilo o opekotini na ruci njega je potrebna uvjek jer su ruke izložene svemu… ja sam prezadovoljna hvala vam…

S. Ivanović
Imala sam kronicno aktivan gastritis,kronicno aktivnu helicobaktery,kronicnu upalu zeluca, pa sam pocela koristit „Med za gastritis“,sto je pokazalo odlicne rezultate.Zeludac me vise ne boli.Vec dugo koristim med za cirkulaciju jer sam sklona zgrusavanju krvi i osjecam se odlicno..Hvala vam na tim odlicnim proizvodima jer da ih nema neznam sto bi mi pomoglo jer tablete mi nikakve ne pomazu.

Viktoria
Pila sam vašu tinkturu od propolisa, koja služi za podizanje imuniteta zbog problema sa štitnjačom. Hormoni su mi sada super i što je najvažnije ne moram štitnjaču odstranit operacijom. I alergije su mi također nestale, super proizvod.

D. Medojevic
Savrsenstvo bez mane!!!!kad je napunio godinu dana moj sin koristi „Med sa dodatkom propolisa“ i puno nam pomaze.ove godine smo poceli da konzumiramo i „Apial“ i sta reci osim pohvale.i drugi sin kad je napunio godinu poceo je sa medom,ne znam sta bi da nema ovih proizvoda iako jako puno putujem da bi dosla do njih(2 sata)u jednom pravcu…….ali isplati se.samo nastavite da budete tako dobri……puno pozdrava

M. Valent
Pocela sam prije nesto manje id 6 god koristiti vas med za zuc..i pokazao je izvrsne rezultate..i pocela sam i djeci davati med sa dodatkom propolisa i savrseno..svojim prijateljima sam preporucila kada imaju nekih tegoba da si uzmu med koji im treba i prezadovoljni smo svi skupa…i sretni sto imamo vase proizvode.

M. S. Oletic
Kod mog problema sto sam imala okrenula sam se alternativnoj medicini. To sto vrijedne pcelice sakupljaju, pohranjuju te proizvode ono najvrijednije je ipak bio dovoljan razlog da se okrenem proizvodima „Radovan Petrovic“. Imala sam problem sa mjehurom tocnije bakterijom esherihija s kojom sam se borila duze vrijeme, sve dok nisam pocela koristiti URO tinkturu. Nakon popijene doze te ponovljenog nalaza, od bakterije nije ostalo ni B. Od srca preporucujem dalje njihove proizvode…pa eto odoh ja da vidim sto su vrijedne pcelice sada spremile u te slatke bocice…Srdacan pozdrav.

G. H. Pribanić
Ja ću vam otkriti tajnu jednu,o najsavšenijem medu!! Proizvodi Radovan Petrovic za nas su pravo otkriće, i trebamo ih kao vodu za piće:) Ja kao mama dvoje malih klinaca,i sa poslom u smjenama,za bolesti razne jednostavno nemam vremena:) I zato smo mi svoje povjerenje poklonili baš njemu,jer nam je pomogao gotovo u svemu.!! Svakoga dana počinjemo žličicom meda sa propolisom,i nemamo nikakve brige-mama baš sve na vrijeme učiniti stigne,a klinci u vrtić svakodnevno idu,i umjesto bolesti,misle samo na igru:) Ako se baš slučajno i razbolimo,za čas posla to odbolujemo-jer imunitet se uzimanjem tog meda stvara,jer samo priroda može imati takvoga dara.

K.K. Pejković
„Apisan žutu kremu“ u obitelji koristimo već preko 5 godina – nakon dugo traženja, u njoj smo našli rješenje za problem atopijskog dermatitisa koji je imala naša tad jednogodišnja beba. U kombinaciji s „Medom za podizanje imuniteta“, „Žutom kremom“ postigli smo takvo poboljšanje kakvo nam nije pružila nijedna dotad isprobana krema ili lonsion. I kremu i med smo nastavili koristiti dokle god nismo prerasli dermatitis, ali oba su proizvoda i dalje sastavni dio naše kućne ljekarne – naročito Žuta krema koju koristimo kod svake ogrebotine, uboda insekta, ispucale kože zbog hladnoće ili vjetra, prehlađenog nosa… I naša druga beba se već s tri mjeseca suočila s atopijskim dermatitisom, ali ovaj put smo ga dočekali spremni – sa zalihama naše omiljene kreme.