Enter your keyword

Izjava o sigurnosti

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem vatrozida (“firewalla”).

Izjava o privatnosti

RADOVAN PETROVIĆ se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici RADOVAN PETROVIĆ i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Uvjeti isporuke

POŠTARINA Troškove poštarine snosi Kupac. Prilikom povrata naručenog artikla Kupac snosi trošak povrata. Ukoliko je učinjena pogreška od strane Prodavatelja troškove povrata snosi Prodavatelj. OTPREMA Dostava robe unutar Republike Hrvatske vrši se dostavnom službom GLS. O visini iznosa troška poštarine za dostavu u inozemstvo šaljemo obavijest na upit. Upit vezano uz trošak inozemne dostave postavite na info@radovanpetrovic.com Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Uvjeti za povrat i reklamaciju

POVRAT / REKLAMACIJE / ZAMJENA Kupac ima pravo na povrat odnosno reklamaciju robe u roku od 7 dana ukoliko naručeni artikl ne odgovara opisu naručenog proizvoda. Reklamacije se zaprimaju pisanim putem na e-mail: info@radovanpetrovic.com ili na adresu RADOVAN PETROVIĆ, Tina Ujevića 7, 10410, Velika Gorica. Prilikom povrata naručenog artikla Kupac snosi trošak povrata. Ukoliko je učinjena pogreška od strane Prodavatelja ili se radi o greški na naručenom artiklu, troškove povrata snosi Prodavatelj. Prodavatelj je dužan u roku od 30 dana od dana primitka pisane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja obavljaju se u hrvatskoj valuti. Zaračunati iznos na vašoj kreditnoj kartici preračunava se u vašu domaću valutu sukladno deviznom tečaju udruga kreditnih kartica. All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

Podnošenje prigovora potrošača

Sukladno članku 10. stavku 3. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine br. 41/14), obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu dostaviti u pisanoj formi putem pošte, telefaksa ili elektroničke pošte, na adresu: Tina Ujevića 7, 10410 Velika Gorica ili na telefaks broj: 01/6216-444 ili na mail adresu: info@radovanpetrovic.com Trgovac se obvezuje u pisanom obliku odgovoriti na prigovore u roku od 15 dana od zaprimanja prigovora. Podnositelj prigovora: Ime i prezime: Adresa za dostavu odgovora:

Opći uvjeti poslovanja

Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našoj internet stranici.

Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je RADOVAN PETROVIĆ – PROIZVODNJA MJEŠAVINA PČELINIH PRODUKATA, OIB 20568101821:, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju.

Sve su cijene izražene u kunama i ne uključuju PDV.

RADOVAN PETROVIĆ – PROIZVODNJA MJEŠAVINA PČELINIH PRODUKATA je u sustavu PDV-a.

PLAĆANJE

Plaćati možete:

– kreditnim karticama
– pouzećem

                                               

OTPREMA

Dostava robe unutar Republike Hrvatske vrši se dostavnom službom GLS.
Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe PROVJERITI eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva oštećenja.

POŠTARINA

Poštarina za narudžbe do 200kn se naplaćuje 29,90kn i trošak dostave snosi Kupac.

Poštarina za narudžbe iznad 200kn je besplatna.

Prilikom povrata naručenog artikla Kupac snosi trošak povrata.

 

POVRAT / REKLAMACIJE / ZAMJENA

Kupac ima pravo na povrat odnosno reklamaciju robe u roku od 7 dana ukoliko naručeni artikl ne odgovara opisu naručenog proizvoda.

Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na e-mail: info@radovanpetrovic.com ili na adresu RADOVAN PETROVIČ, Tina Ujevića 7, 10410 Velika Gorica.
Prilikom povrata naručenog artikla Kupac snosi trošak povrata. Ukoliko je učinjena pogreška od strane Prodavatelja ili se radi o greški na naručenom artiklu, troškove povrata snosi Prodavatelj. Prodavatelj je dužan u roku od 30 dana od dana primitka pisane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod.