Paket imuniteta za prevenciju

New Hot

Paket imuniteta za prevenciju

36.00 (271.24 kn) PDV uključen u cijenu

Paket imuniteta za sprječavanje zaraze sadrži proizvode koji su prirodni imunostimulatori i zaštita kod povećane mogućnosti širenja infekcija  (vrtići, škole, zatvoreni radni prostori).

 

Apicomplex Petrović 450 g

Velika količina prisutnog cvjetnog praha koji sadrži obilje vitamina i minerala, aminokiseline i enzime, djeluje stimulirajuće na organizam, te potiče njegov razvoj i samoobranu od infekcija.. Vitamin C utječe na smanjenje umora i iscrpljenosti, dodatno obogaćuje ovaj proizvod i upotpunjuje njegov blagotvoran učinak na imunološki sustav. Djeluje povoljno i na apetit i razvoj.

 

Bee 4 Energy 250 g

Bee 4 energy je superfood za dizanje energije i poboljšanje imuniteta kod odraslih sa sinergijskim djelovanjem hranjivih elemenata iz meda, cvjetnog praha, maca praha, kakaa, acerole, propolisa, reishi gljiva, đumbira, kurkume i vitamina C. Potiče i regulira rad imunološkog sustava, osigurava dodatnu snagu i energiju, poboljšava izmjenu tvari u organizmu, djeluje protuupalno i daje dodatne vitamine i minerale.

 

Med livada 240 g

Med livada nastaje iz nektara mnogobrojnih cvjetnih vrsta na livadi, ugodnog je okusa i ima širok spektar djelovanja. Zato se preporuča i djeci i starijima.

In stock N/A , , .

Opis

Kako iskoristiti paket za podizanje imuniteta:

Apicomplex Petrović 450 g

Preporučujemo korištenje kod zdravih osoba za održanje zdravlja, te kod iscrpljenih osoba za obnovu organizma. Također pomaže kod intenzivnih napora u svakodnevnici, kao i kod sportaša.

Djeca od 1 do 2 god: 2 puta dnevno po 1 malu kavenu žličicu. Djeca od 2 do 16 god: 2 puta dnevno po 1 čajnu žličicu. Odrasli: 2 do 3 puta dnevno po 1 čajnu žličicu. Uzimati nakon jela.

 

Bee 4 Energy 250 g

Osobe koje prvi put koriste mješavine trebale bi tijekom prvog tjedna terapije uzimati minimalne količine preparata. Ne preporuča se osobama sa tegobama štitnjače, trudnicama i dojiljama.

Odrasli: 1-2 čajne žličice na dan (5g). Uzimati nakon jela.

 

Med livada 240 g

Svakodnevno na žlicu, u topli napitak ili po želji.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Paket imuniteta za prevenciju”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *